Google Translate

Google Translate (Google Translate) 2.1.1

Vertaal Nederlandse zinnen snel naar een exotische taal

VOOR

  • Meer dan 50 talen
  • Gemakkelijke interface
  • 'Spreekt' je talen
  • Ondersteunt invoer stem

TEGEN

  • Geen noemenswaardige nadelen

Excellent
9

Vertalen via 't web doe je natuurlijk met Google Translate. De gratis dienst is beschikbaar voor alle (Apple) iDevices: iPod, iPhone en iPad.

Google Translate haalt informatie van het internet en vertaalt waar mogelijk hele zinnen. Bij dit proces houdt de software rekening met de opbouw van de grammatica. Google Translate tolkt tussen meer dan 50 talen en vertaalt je ingevoerde tekst via de microfoon in je toestel. Tekstinvoer is mogelijk voor alle ondersteunde talen; steminvoer voor een hoop talen, waaronder Nederlands. De vertaalde tekst spreekt de software (op aanvraag) netjes voor je uit.

De spraakfunctie (tik even op het luidspreker-icoontje naast de vertaalde tekst) werkt opmerkelijk goed en resulteert in prima tekstherkenning. Ben je dus in het buitenland en wil je een snelle vertaling hebben? Spreek dan een zin in je gewenste taal in. Doe je dit minder accuraat in 't Nederlands, dan raden we aan het in 't Engels te proberen. Die herkenning biedt soms meer succes.

Google Translate is een krachtig vertaalprogramma, dat goed werkt bij korte zinnen en losse woorden. Blindelings vertrouwen op hele documenten is niet aangeraden, maar de software vertaalt opmerkelijk veel 'gebruikelijke zinnen' met onverwacht hoge accuratesse.

Meeste downloads Talen & Vertalingen voor Iphone

Meer
Google Translate

Download

Google Translate (Google Translate) 2.1.1

Beoordelingen about Google Translate